STEFANO CAMPAILLA ITALIAANSE CHEF

sinds 2005

Stefano Campailla

Als geboren Siciliaan is Stefano Campailla gespecialiseerd in authentieke Italiaanse gerechten en heeft hij een duidelijke passie voor creatief en hart verblijdend vermaak. Hij is geboren op 19 juni 1977 in Italië, in het historische stadje Siracusa te Sicilië. In een warme Italiaanse familie vatte zijn passie voor voedsel en cultuur vlam.

Tien jaar geleden kwam hij naar Rotterdam om diverse seminars en opleidingen te volgen. Dit resulteerde in een afgeronde Master in Culturele Economie en Cultureel Ondernemerschap, aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Tussendoor heeft hij steeds gewerkt met jonge mensen op het gebied van Organisatie en Culinaire Evenementen.

In 2004 volgde hij zijn hart en emigreerde hij definitief naar Nederland en startte daar, in het centrum van Rotterdam, zijn bedrijf, Centro Animazione Culturale, oftewel C.A.C. Events & Productions, waarmee hij Nederlanders in contact wil brengen met de hartstocht voor Italië.

Nu eigenaar van de Italiaanse Delicatessen winkel La Zia Maria in Nieuwe Binnenweg 222a
(en onlinewebshop) combineert die met een groot familie en zijn vrouw Lonneke, ontmoet hij haar bij de markt in Rotterdam. Stefano en Lonneke samen getrouwd in Italië hebben nu vier kinderen Matteo, Luca, Nicola en Milena.

 

 

© 2024 STEFANO CAMPAILLA ITALIAANSE CHEF

Thema door Anders Norén